December
Dinsdag 31 december
Afhalen tussen 14:00 en 16:00 uur:
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter
Januari
Donderdag 2 januari
Rode koolstamppot met stoofvlees
Dinsdag 7 januari
Cordon Bleu met kaassaus, broccoli en aardappel wedges
Donderdag 9 januari
Pitabroodje shoarma met knoflooksaus en frietjes
Dinsdag 14 januari
Boerenkoolstamppot met een speklap en jus
Donderdag 16 januari
Schnitzel met champignon-roomsaus, aardappelkroketjes en doperwten en wortelen
Dinsdag 21 januari
Slavink met kruidenjus, aardappeltaartje en ratatouille
Donderdag 23 januari
Kibbeling met remouladesaus, frietjes en een slaatje
Dinsdag 28 januari
Bami met kipsaté, kroepoek en satésaus
Donderdag 30 januari
Pastinaakstamppot met gemarineerde speklap en jus