November

Dinsdag 18 november
Andijviestamppot met spekjes en gehaktbal uit de jus

Donderdag 20 november
Cordon bleu met kaassaus, bloemkool en aardappel wedges

Dinsdag 25 november
Zuurkoolstamppot met speklap en jus

Donderdag 27 november
Varkensschnitzel met champignonsaus, aardappel wedges en broccoli


December

Dinsdag 2 december
Hongaarse goulash met witte rijst, worteltjes en doperwten

Donderdag 4 december
Hutspot met rookworst en mosterdjus

Dinsdag 9 december
Sparerib met friet en een frisse salade

Donderdag 11 december
Hete bliksem, kalfssukade en rode wijn saus

Van 15 t/m 19 december
Vanaf 16:00 uur gesloten i.v.m. besloten kerstdiner

Dinsdag 23 december
Hachee met rode kool en aardappelpuree

Donderdag 25 december – 1e KERSTDAG
Kerstspecial daghap
Hertenpeper op traditionele wijze, winterse groentemix en aardappelpuree
alleen op reservering

Dinsdag 30 december
Runderstoof met frietjes en salade

Donderdag 31 december
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter
alleen op reservering en afhalen tussen 14:00 – 16:00 uur