November
Dinsdag 18 november
Andijviestamppot met spekjes en gehaktbal uit de jus
Donderdag 20 november
Cordon bleu met kaassaus, bloemkool en aardappel wedges
Dinsdag 25 november
Zuurkoolstamppot met speklap en jus
Donderdag 27 november
Varkensschnitzel met champignonsaus, aardappel wedges en broccoli
December
Dinsdag 2 december
Hongaarse goulash met witte rijst, worteltjes en doperwten
Donderdag 4 december
Hutspot met rookworst en mosterdjus
Dinsdag 9 december
Sparerib met friet en een frisse salade
Donderdag 11 december
Hete bliksem, kalfssukade en rode wijn saus
Van 15 t/m 19 december
Vanaf 16:00 uur gesloten i.v.m. besloten kerstdiner
Dinsdag 23 december
Hachee met rode kool en aardappelpuree
Donderdag 25 december – 1e KERSTDAG
Kerstspecial daghap
Hertenpeper op traditionele wijze, winterse groentemix en aardappelpuree
alleen op reservering
Dinsdag 30 december
Runderstoof met frietjes en salade
Donderdag 31 december
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter
alleen op reservering en afhalen tussen 14:00 – 16:00 uur




