December  

Dinsdag 31 december
Afhalen tussen 14:00 en 16:00 uur:
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter


Januari

Donderdag 2 januari
Rode koolstamppot met stoofvlees

Dinsdag 7 januari
Cordon Bleu met kaassaus, broccoli en aardappel wedges

Donderdag 9 januari
Pitabroodje shoarma met knoflooksaus en frietjes

Dinsdag 14 januari
Boerenkoolstamppot met een speklap en jus

Donderdag 16 januari
Schnitzel met champignon-roomsaus, aardappelkroketjes en doperwten en wortelen

Dinsdag 21 januari
Slavink met kruidenjus, aardappeltaartje en ratatouille

Donderdag 23 januari
Kibbeling met remouladesaus, frietjes en een slaatje

Dinsdag 28 januari
Bami met kipsaté, kroepoek en satésaus

Donderdag 30 januari
Pastinaakstamppot met gemarineerde speklap en jus