Plek van inspiratie

Bij Prins Heerlijk vind je op onverwachte plekken inspiratie. Dit komt niet alleen door de unieke locaties, maar zeker ook door de unieke medewerkers en producten. Wij werken graag met u samen, zodat u en uw gasten zich optimaal kunnen concentreren op hun dag. Al vanaf het eerste contact ontzorgen wij. Wij adviseren welke sfeer het best past en zorgen dat alles tijdens het verblijf van A tot Z wordt geregeld. Mocht u op de dag toch nog iets extra’s wensen, dan spelen wij daar graag op in.

Uw bijeenkomst in The Rise

De vergaderzalen van The Rise in Tilburg zijn beschikbaar voor gasten van binnen én buiten het complex van The Rise. De vergaderfaciliteiten zijn uitgerust voor groepen tot 50 personen. Alle vergaderruimtes zijn via Prins Heerlijk te huren. The Rise ligt vlak langs de snelweg en beschikt over een eigen parkeergelegenheid, dus ideaal voor zakelijke bijeenkomsten.

Ontmoeten bij De Uitdaging

Met uitgebreide parkeerfaciliteiten voor de deur, is De Uitdaging in Ulvenhout een perfecte locatie voor uw (zakelijke) bijeenkomst. We hebben verschillende ruimtes voor vergaderingen, workshops of trainingen. Wij maken graag een afspraak met u om uw persoonlijke wensen te bespreken.

  

 

Iets te vieren?

Op al onze locaties kunt u terecht voor uw feestje. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een kinderfeestje of een kraamborrel, onze (leerling)medewerkers staan graag voor u klaar. Informeer naar onze vele mogelijkheden.

Culinaire hoogstandjes

Niet alleen de omgeving is belangrijk. Je haalt meer uit je dag als je lekker en gezond eet. Bij Prins Heerlijk werken wij altijd met verse producten van het seizoen, liefst uit eigen streek en waar mogelijk biologisch. Wat zijn de mogelijkheden? Alles kan: spannende gerechten, fusion, halal, vegetarisch, exclusief of de gestampte Hollandse pot.

   

Voor meer informatie, kunt u mailen naar info@prinsheerlijk.nl
Voor uw bijeenkomst in The Rise, graag mailen naar therise@prinsheerlijk.nl