APRIL
Dinsdag 2 april
Gehaktbrood met trapistenkaas, kruidenkrieltjes, peultjes en jus
Donderdag 4 april
Bami met ei, gekookte ham, kipsaté, kroepoek en satésaus
Vrijdag 5 april
Lekkerbekje met friet, salade en remouladesaus
Dinsdag 9 april
Varkenshaaspuntjes met champignon-roomsaus, aardappelgratin en boterboontjes
Donderdag 11 april
Lasagne bolognese met komkommersalade
Vrijdag 12 april
Kippenpoot met doperwten en worteltjes, aardappelkroketjes en appelmoes
Dinsdag 16 april
Mediterraans vispotje
Donderdag 18 april
Oosterse kippendijen, roerbakgroenten en rijst
Vrijdag 19 april
Pitabroodje shoarma met knoflooksaus en frietjes
Dinsdag 23 april
Slavink met kruidenjus, aardappeltaartje en ratatouille
Donderdag 25 april
Ovenschotel van aardappel, gehakt, bloemkool en kerriesaus
Vrijdag 26 april
3-gangen Koningsmenu
Vooraf reserveren – € 19,50 p.p.
met live muziek van Peter van Berkel
Dinsdag 30 april
Kipfilet met pepersaus, tuinboontjes met spekjes en aardapelwedges