SEPTEMBER


Donderdag 28 september
Griekse schotel met souvlaki en tzatziki

Vrijdag 29 september
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter


OKTOBER


Dinsdag 3 oktober
Gehaktbrood gegratineerd met Trapistenkaas, aardappelkroketjes en witlofsalade

Donderdag 5 oktober
Gebakken scholfilet met een stampotje van ijsbergsla met Hollandaisesaus

Vrijdag 6 oktober
Halve haan met frietjes en appelmoes

Dinsdag 10 oktober
Hete bliksem met kalfssukade en een rode wijnsaus

Donderdag 12 oktober
Gemarineerde pangafilet met tomatenpesto, ratatouille en pommes duchesse

Vrijdag 13 oktober
Duitse Avond – aanvang 17:00 uur
met live accordeonmuziek

op reservering – 19,50 p.p.

Dinsdag 17 oktober
Falafel met rode ui, paprika, frisse salade en naanbrood met yoghurtdip

Donderdag 19 oktober
Ovenschotel van aardappelgratin, witvis en prei en komkommersalade

Vrijdag 20 oktober
Cheeseburger met bacon, augurk en gebakken ui met frietjes

Dinsdag 24 oktober
Spaghetti met een roomsaus van diverse vissoorten, rucola en Parmezaanse kaas

Donderdag 26 oktober
Varkensschnitzel met champignonsaus, aardappelwedges en brocolli

Vrijdag 27 oktober
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter

Dinsdag 31 oktober
Zuurkoolstampot met rookworst, speklap en jus van mosterd