FEBRUARI


Dinsdag 27 februari
Stamppot van ijsbergsla met een vispies en botersaus

Donderdag 29 februari
Rundertartaar met gebakken uien en spek, aardappelgratin en
een salade van witlof


MAART

Vrijdag 1 maart
Kibbeling met frietjes, slaatje en remouladesaus

Dinsdag 5 maart
Chili con carne met naanbrood en komkommersalade

Donderdag 7 maart
Nasi met kipsaté, atjar, kroepoek en satésaus

Vrijdag 8 maart – Nationale pannenkoekdag
Groentesoep en pannenkoeken
€ 9,75 p.p. – graag vooraf reserveren

Dinsdag 12 maart
Surinaamse roti in een wrap met gekookt ei

Donderdag 14 maart
Schnitzel met champignon-roomsaus aardappelkroketjes en doperwt met worteltjes

Vrijdag 15 maart
Broodje visburger met tomatensalsa, guacamole, rauwkost en frietjes

Dinsdag 19 maart
Kippenragout met een pasteitje en een frisse salade 

Donderdag 21 maart
Indonesische rendang met rijst en spitskool

Vrijdag 22 maart
Quiche lorraine met rucola, pestosaus en gepofte tomaatjes

Dinsdag 26 maart
Pasta penne met spinazie-roomkaas, gerookte zalm, rucola en Parmezaanse kaas

Donderdag 28 maart
Rundersucade met jus, aardappelrösti en roerbakgroenten

Vrijdag 29 maart
Sparerib met frietjes en salade

Zondag 31 maart – EERSTE PAASDAG
12:00 Paasbrunch – € 19,50 p.p.
Graag vooraf reserveren, vol = vol