SEPTEMBER
Donderdag 28 september
Griekse schotel met souvlaki en tzatziki
Vrijdag 29 september
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter
OKTOBER
Dinsdag 3 oktober
Gehaktbrood gegratineerd met Trapistenkaas, aardappelkroketjes en witlofsalade
Donderdag 5 oktober
Gebakken scholfilet met een stampotje van ijsbergsla met Hollandaisesaus
Vrijdag 6 oktober
Halve haan met frietjes en appelmoes
Dinsdag 10 oktober
Hete bliksem met kalfssukade en een rode wijnsaus
Donderdag 12 oktober
Gemarineerde pangafilet met tomatenpesto, ratatouille en pommes duchesse
Vrijdag 13 oktober
Duitse Avond – aanvang 17:00 uur
met live accordeonmuziek
op reservering – 19,50 p.p.
Dinsdag 17 oktober
Falafel met rode ui, paprika, frisse salade en naanbrood met yoghurtdip
Donderdag 19 oktober
Ovenschotel van aardappelgratin, witvis en prei en komkommersalade
Vrijdag 20 oktober
Cheeseburger met bacon, augurk en gebakken ui met frietjes
Dinsdag 24 oktober
Spaghetti met een roomsaus van diverse vissoorten, rucola en Parmezaanse kaas
Donderdag 26 oktober
Varkensschnitzel met champignonsaus, aardappelwedges en brocolli
Vrijdag 27 oktober
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter
Dinsdag 31 oktober
Zuurkoolstampot met rookworst, speklap en jus van mosterd