Maart
Donderdag 2 maart
Provençaalse visspies met een stamppot van rucola en rode pesto jus
Vrijdag 3 maart
Quiche Lorraine met kaassaus, noten en pesto-olie
Dinsdag 7 maart
Spaghetti carbonara met Parmezaanse kaas en rucola
Donderdag 9 maart
Tartaar met stroganoffsaus, aardappelkroketten en rauwkost
Vrijdag 10 maart
Spaanse tapas avond – op reservering – 19,50 p.p.
Dinsdag 14 maart
Stamppot van ijsbergsla en spekjes, gemarineerde speklap en rookworst
Donderdag 16 maart
Botervis in ketjap, beurre blanc, gestoofde prei en pommes duchesses
Vrijdag 17 maart
Gehaktbrood met couscous en tomatensalsa
Dinsdag 21 maart
Tongfilet met zalm, spinazie, pasta en beurre blanc van vanille
Donderdag 23 maart
Tortilla gevuld met kip, rode ui, paprika en tomaten-uiensaus
Vrijdag 24 maart
Nasi met kipsaté, atjar en kroepoek
Dinsdag 28 maart
Varkensschnitzel met champignon-roomsaus, Rozeval aardappelen en courgette
Donderdag 30 maart
Kibbeling met cocktailsaus, salade en frietjes
Vrijdag 31 maart
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter