APRIL

Dinsdag 2 april
Gehaktbrood met trapistenkaas, kruidenkrieltjes, peultjes en jus

Donderdag 4 april
Bami met ei, gekookte ham, kipsaté, kroepoek en satésaus

Vrijdag 5 april
Lekkerbekje met friet, salade en remouladesaus

Dinsdag 9 april
Varkenshaaspuntjes met champignon-roomsaus, aardappelgratin en boterboontjes

Donderdag 11 april
Lasagne bolognese met komkommersalade

Vrijdag 12 april
Kippenpoot met doperwten en worteltjes, aardappelkroketjes en appelmoes

Dinsdag 16 april
Mediterraans vispotje

Donderdag 18 april
Oosterse kippendijen, roerbakgroenten en rijst

Vrijdag 19 april
Pitabroodje shoarma met knoflooksaus en frietjes

Dinsdag 23 april
Slavink met kruidenjus, aardappeltaartje en ratatouille

Donderdag 25 april
Ovenschotel van aardappel, gehakt, bloemkool en kerriesaus

Vrijdag 26 april
3-gangen Koningsmenu
Vooraf reserveren – € 19,50 p.p.
met live muziek van Peter van Berkel

Dinsdag 30 april
Kipfilet met pepersaus, tuinboontjes met spekjes en aardapelwedges