Maart


Donderdag 2 maart
Provençaalse visspies met een stamppot van rucola en rode pesto jus

Vrijdag 3 maart
Quiche Lorraine met kaassaus, noten en pesto-olie

Dinsdag 7 maart
Spaghetti carbonara met Parmezaanse kaas en rucola

Donderdag 9 maart
Tartaar met stroganoffsaus, aardappelkroketten en rauwkost

Vrijdag 10 maart
Spaanse tapas avond – op reservering – 19,50 p.p.

Dinsdag 14 maart
Stamppot van ijsbergsla en spekjes, gemarineerde speklap en rookworst

Donderdag 16 maart
Botervis in ketjap, beurre blanc, gestoofde prei en pommes duchesses

Vrijdag 17 maart
Gehaktbrood met couscous en tomatensalsa

Dinsdag 21 maart
Tongfilet met zalm, spinazie, pasta en beurre blanc van vanille

Donderdag 23 maart
Tortilla gevuld met kip, rode ui, paprika en tomaten-uiensaus

Vrijdag 24 maart
Nasi met kipsaté, atjar en kroepoek

Dinsdag 28 maart
Varkensschnitzel met champignon-roomsaus, Rozeval aardappelen en courgette

Donderdag 30 maart
Kibbeling met cocktailsaus, salade en frietjes

Vrijdag 31 maart
Hors d’oeuvre met brood en kruidenboter