Prins Heerlijk en Bonheur Horeca Groep stoppen met exploitatie van Villa de Vier Jaargetijden

Na een samenwerking van vijf jaar stoppen Prins Heerlijk en Bonheur Horeca Groep op 1 oktober 2019 met de exploitatie van Villa de Vier Jaargetijden. Dit gebeurt in goede afstemming met de verhuurder van het pand, Louis Janssens.

Mooie jaren
Prins Heerlijk en Bonheur Horeca Groep kijken samen terug op mooie jaren. Gief van Schijndel, directeur van Prins Heerlijk: “Een grote groep jongeren met leerproblemen heeft in de Villa het vak geleerd en een horecadiploma gehaald. We hebben op deze statige plek met een rijke historie tal van mooie huwelijksfeesten mogen verzorgen en de Villa mogen ontwikkelen tot misschien wel dé trouwlocatie van Tilburg. We hebben bovendien de afgelopen jaren laten zien dat onze organisaties op een unieke en hechte manier samen kunnen werken. Alleen al daarom zal deze plek altijd bijzonder voor ons blijven.”

Tim Wijdemans, algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep: “We nemen afscheid met pijn in het hart. Het waren mooie jaren waarin we als organisaties veel geleerd hebben van elkaar en veel gasten hebben mogen ontvangen.”

Andere plannen met het pand
Louis Janssens, eigenaar en verhuurder van Villa de Vier Jaargetijden gaat met pensioen en gaat op zoek naar een potentiële koper. Wat de bestemming van de prachtige oude stadsvilla in de toekomst gaat worden is nog onduidelijk. Voor Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk is deze ontwikkeling mede aanleiding om afscheid te nemen van de Villa.

Samenwerking Bonheur en Prins Heerlijk gaat door

Met het stoppen bij de Villa houdt de samenwerking tussen de Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk niet op. We gaan samen op zoek naar een nieuwe vorm van samenwerking. De medewerkers en leerlingen zullen bij beide bedrijven worden ondergebracht. Vanaf 1 oktober geven we jongeren op een nieuwe manier een kans om het horecavak te leren en een diploma te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *