Samenwerking De Duynsberg, Prins Heerlijk en Sogno Catering

Prins Heerlijk en Serviceflat De Duynsberg slaan handen ineen om jongeren met leerproblemen een kans te bieden en ouderen van fantastische horeca te laten genieten. Sogno Catering blijft de maaltijden voor de bewoners leveren. 

Vanaf 1 mei aanstaande gaat Prins Heerlijk het restaurant van servicecentrum De Duynsberg exploiteren. De Duynsberg en Duynsstaete vormen een complex van serviceappartementen voor ouderen aan de rand van het Wandelbos in Tilburg West. In het restaurant kunnen de bewoners van De Duynsberg en Duynsstaete elke dag terecht voor koffie, een krantje, een vergadering, een borrel, een familiebijeenkomst, een feest of een vergadering. Daarnaast wordt elke middag in het restaurant een warme maaltijd geserveerd voor de bewoners. Ook is er in het restaurant een winkelvoorziening waar allerlei kruidenierswaren verkocht worden aan bewoners.

Op 1 maart jl. hebben Tineke Gitnig, directeur/bestuurder van De Duynsberg en Ella Buijze en Gief van Schijndel, directeuren/bestuurders van Prins Heerlijk hiervoor een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *