Aankomend verkoopmedewerker


Ben je tenminste 16 jaar, en heb je nog geen diploma behaald? Wil je graag in de horeca werken, in de keuken of in de bediening? Maar kun je niet terecht op een gewone MBO-school om het vak te leren? Dan kun je bij Prins Heerlijk aankomend verkoopmedewerker worden. Dit ‘Speciaal MBO in bedrijf’ is een entree-opleiding MBO (niveau 1).

Wat leer je?

Je leert de basis van de detailhandel: welke handelingen belangrijk zijn in de winkel. Je helpt bij de ontvangst en opslag van producten, het netjes wegzetten in de winkel en het schoonhouden van de winkel. Natuurlijk werk je met de klanten en je bent samen met je collega’s het gezicht van de winkel. In sommige winkels ben je ook bezig met de kassa, cadeau(pakketten) inpakken en bijvoorbeeld broodjes maken.

Je krijgt 1 dag per week les bij Prins Heerlijk. je leert dan o.a. vaktheorie, Nederlands, Engels en rekenen. Drie of vier dagen per week ben je aan het leren en werken. Op een leer-werkplek van Prins Heerlijk, of bij een andere horecazaak, bedrijf of instelling.
Deze vakopleiding is een officiële MBO-opleiding. Daarvoor werkt Prins Heerlijk samen met De Rooi Pannen uit Tilburg. Je werkt toe naar het behalen van je diploma. Het praktijkexamen nemen we af op je eigen leerwerkbedrijf.

Na de opleiding

Met het diploma aankomend verkoopmedewerker kun je werken in een winkel onder begeleiding van collega’s.
Wil en kan je door leren? Dan bekijk je samen met Prins Heerlijk of een opleiding voor verkoopmedewerker op MBO-niveau 2 mogelijk is.

Meer informatie

Klik hier voor ons jubileummagazine, stuur een e-mail naar intake@prinsheerlijk.nl of bel naar Prins Heerlijk, 013 744 01 52