Onze winkel is gesloten

Prins Heerlijk op zoek naar nieuwe kansen.

Voor onze leerlingen zijn we altijd op zoek naar de ideale leer-werkomgeving. Helaas biedt de Eetwinkel aan het Stadhuisplein niet het optimale leerklimaat. Met pijn in ons hart heeft ons dat doen besluiten te stoppen met de huidige vorm van de winkel. We zijn momenteel zoekende naar een winkelformule die bij onze jongeren past én wat past bij de toekomst. Met vertrouwen in de toekomst ontvangen wij u graag op onze andere locaties, terwijl wij de mogelijkheden onderzoeken.

U bent op al onze locaties van harte welkom om producten af te halen. Wij hebben daarom ook een pop-up winkel geopend in onze lunchroom. Naast een gedeelte van het vaste assortiment, zijn er heel veel cadeaupakketten te koop. De pop-up winkel in de Lunchroom is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17 uur. U kunt ook bellen om te informeren naar ons assortiment of om uw bestelling door te geven. (T 013 542 16 18)

2 responses to “Onze winkel is gesloten

 1. Ik zou graag op zaterdag 6 februari voor 12 uur bij jullie twee high tea’s van € 15 per stuk af willen halen. Is dit mogelijk?

  1. Beste Linda,

   Dit is zeker mogelijk. Zou je de bestelling met je telefoonnummer erbij willen plaatsen via mail naar: info@prinsheerlijk.nl
   Mijn collega neemt dan contact met je op over de afhandeling.
   Alvast bedankt voor je bestelling en smakelijk eten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *