Prins Heerlijk en Park Zuiderhout bundelen krachten voor inclusieve samenwerking

Prins Heerlijk start een nieuwe samenwerking met Park Zuiderhout in Teteringen. We zijn ontzettend blij met deze mooie nieuwe werkplek in de ouderenzorg voor jongeren uit de omgeving van Breda. 

In Park Zuiderhout gaan jongeren van het ‘Hulpkrachtenteam’ van Prins Heerlijk ondersteuning bieden bij alledaagse taken binnen Park Zuiderhout. Bij Park Zuiderhout leren de jongeren van het ‘Hulpkrachtenteam’ van Prins Heerlijk een bed opmaken, de maaltijdkarren rondbrengen, met een rolstoel rijden of een broodmaaltijd klaarmaken. Ook leren ze om samen met bewoners een spelletje doen, een wandeling te maken, de was te vouwen of gewoon een gesprek te voeren. Op die manier bezorgen de hulpkrachten de bewoners een mooie dag én bieden ze collega’s ondersteuning zodat er meer ruimte is en blijft voor welzijn en zorg.

In september zullen 6 tot 8 jongeren starten. We kijken samen met vertrouwen uit naar de samenwerking en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor zowel de deelnemende jongeren als de bewoners en medewerkers van Park Zuiderhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *