Wij bakken door voor ETZ

Eric, assistent-medewerker van Prins Heerlijk wilde de zorg graag bedanken voor hun enorme inzet in deze tijd. Hij wil de mensen in de zorg bedanken, ook omdat ze dit werk ook nog eens onder hele moeilijke omstandigheden moeten doen. Zijn idee was om samen zoetigheden te gaan bakken en deze uit te delen aan het personeel van het ziekenhuis in Tilburg.

Een goed idee met een mooie boodschap, waar we als medewerkers van Prins Heerlijk helemaal achter staan. We hebben contact gelegd met het ziekenhuis. Daar bleek dat ze het heel fijn zouden vinden wanneer alle medewerkers hiervoor in aanmerking zouden kunnen komen. Sommige functies worden namelijk vaak vergeten, die ook juist heel belangrijk werk doen, maar niet direct worden gezien. Dus niet alleen de frontlinie. Er werken 4000 medewerkers, een uitdaging dus! We zijn er aan gaan staan.

We hebben het Tilburgse Bergmansfonds benaderd met de vraag of zij mee willen doen in deze actie voor de materiaalkosten. Dat wilden zij. Alle jongeren en medewerkers van Prins Heerlijk doen vrijwillig mee met het bakken van de traktaties, nu voor alle 4000 medewerkers van het ziekenhuis. Op locaties zijn er nu geen gasten, maar zijn we juist heel druk aan het werk. Zo helpen we elkaar hoop ik door deze moeilijke tijd heen, op een positieve manier, en laten we elkaar voelen dat we elkaar steunen.

2 responses to “Wij bakken door voor ETZ

  1. Zo lief dat er aan ons gedacht werd! En echt superlekker. Ontzettend bedankt, het doet ons goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *